Geniet van één van onze heerlijke massages

Wil je een ganse dag komen genieten van onze unieke wellness in combinatie met een heerlijke salade of zelfs een deugddoende massage, neem dan zeker eens een kijkje naar onderstaande dagarrangementen. Onze wellness dagarrangementen met een massage of andere behandeling moeten steeds vooraf gereserveerd worden. De dag zelf is het niet steeds meer mogelijk om een massage bij te boeken.

Relax Massage :

Deze massage is zeer ontspannend, het relaxeert het lichaam en is ideaal tegen stress. Deze massage is toegankelijk voor iedereen. U geniet van een relaxmoment en komt als herboren weer uit handen van onze masseurs.

25min – € 37,00
55min – € 65,00

Hot Stone Massage :

Hot Stone betekent hete stenen en zijn ongeveer 45 à 50°C warm. De stenen hebben een vulkanische oorsprong en zijn in de loop der jaren glad gepolijst door water, zand en Moeder Natuur. Doel van deze massage is diepe ontspanning, een reinigend effect en het aanspreken van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

25min – € 43,00
55min – € 70,00

Onze massageruimtes

Het wellnesscenter beschikt over 4 massage/verzorgings ruimtes. De ruimtes zijn gebouwd in de vorm van een klavertje 4, dit staat voor het brengen van geluk tijdens uw behandeling!

massage

In onze zoektocht naar een juiste benaming voor elke ruimte is een keuze gevallen op de vier hoofd chakra’s, hieronder beschreven. Het licht in elke ruimte kan aangepast worden aan het kleur van deze chakra!

nirvana

Nirvana

Deze zevende chakra verwijzend naar de hoogste staat die een mens kan bereiken, is gelegen op de kruin van het hoofd. Het is wit van kleur en bezit 100 witte bloemblaadjes. Het markeert het einde van het sushumna centrale kanaal. Het is verantwoordelijk voor verschillende niveaus van concentraties.

ajna

Ajna

Deze zesde chakra staat synoniem voor “weten”, Het Ajna Chakra wordt ook wel het Derde Oog of Shiva’s Oog genoemd. Ajna bevindt zich ter hoogte van de wenkbrauwen en staat voor oplettendheid en bewustzijn.

manipura

Manipura

Manipura is synoniem voor stad van juwelen en is het derde chakra. Manipura bevindt zich ter hoogte van de navel (zonnevlecht) en in yoga is dit chakra de belangrijkste plek voor het opslaan van energie.

anahata

Anahata

Het vierde chakra wordt gezien als het energetische centrum van liefde, medeleven en menselijkheid en wordt gezien als de verbinding tussen de onderste drie chakra’s van de instincten en de bovenste drie chakra’s van het hogere, menselijke bewustzijn.