15965302_1400710593282056_7609091926600008211_nWin een romantische overnachting aan zee inclusief WELLNESSPAKKET

Hoe deelnemen?
– Kom langs bij Panos en neem het valentijnskaartje,
– Trek een pijltje door het hart van de boodschap die het best bij je past,
– Neem een leuke selfie met het valentijnskaartje,
– Deel de selfie in de comments van deze post!
Veel succes! 😉

http://www.panos.be/nl/#ufh-i-322538598-hotel-royal-astrid

De lokroep van Valentijn aan zee

Lacht het geluk je deze week toe? Dan win jij een zalig uitwaaiweekend voor twee aan de kust, inclusief een wellnessarrangement in het statige Royal Astrid Hotel in Oostende, de parel der Belgische badsteden.

  • Scrol naar beneden om ook een Valentijnarrangement* in de wacht te slepen.

De koning(in) te rijk …

Als jouw Valentijnselfie het meeste harten bekoort, dan mag je jezelf de koning(in) te rijk prijzen want dan opent het Royal Astrid wagenwijd zijn deuren voor jou en je schatje, voor drie dagen en twee nachten puur genieten op amper 100 m van de zeedijk.

We verwelkomen je in stijl met een glas cava. Maar da’s nog niks. Geniet van ons wellnesspakket voor twee en dompel je drie dagen lang onder in de spa. We hebben een massage voor elk geregeld en we trakteren je op een fles wijn en chocolaatjes. En om uit te rusten van al dat genieten, hebben we je twee nachten in een superior-kamer geboekt, met een heerlijk ontbijt om de volgende dag in schoonheid te starten.

Wat wil je nog meer?! 
Ah, late checkout misschien? Ook dat regelen we. Zo kun je van je kamer genieten tot 18u!

Wil jij ook winnen**? Dat kan!

Met de Valentijnskaartjes van Panos maak je elke week kans op een romantische #PanosDate in een sfeervol hotel. Hoe ga je te werk? Ga snel naar Panos en haal het Valentijnskaartje. Trek een pijl door het hartje me de boodschap die het beste bij je past, en neem een selfie met het kaartje. Plaats je foto op Instagram, tag je liefste en voeg #panosdate toe. En/of plaats je foto als reactie op onze Facebookpost.