Hotel voor groepen in Oostende

Moet u een groepsvakantie naar Oostende plannen dan bent u bij hotel Royal Astrid aan het juiste adres. Bestaat uw gezelschap uit een groep vrienden, familie, collega’s, sportclub of wat dan ook, vanaf 10 kamers maken wij graag een speciaal groepstarief voor u op. Hotel Royal Astrid heeft al jaren ervaring in het ontvangen van groepen.

Ons hotel leent zich bijzonder goed voor een groepsverblijf en is met zijn ligging vlak aan de dijk van Oostende de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Belgische kust. Wij zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een tramhalte voor het hotel. Komt u met de bus, dan houdt u halt net voor het hotel om veilig uit te stappen.

U kiest ook graag voor een hotel in Oostende waar u in alle comfort kunt overnachten? Dat kan bij Hotel Royal Astrid! U ontvangt een vlotte service en u mag rekenen op hotelkamers met een 3-sterrencomfort.

Heerlijk eten tijdens uw groepsvakantie

Een groepsreis organiseren, daar komt heel wat bij kijken… Gelukkig helpen we u zo goed mogelijk in uw organisatie.
Op vlak van eten kan u bij ons kiezen uit volgende formules, al dan niet met drankenforfait.

  • kamer en ontbijt

  • half pension (avondmaal)

  • vol pension (middag- en avondmaal)

Hebt u speciale wensen dan kunnen we ook een formule op maat uitwerken. Zo geniet u samen met uw gezelschap nog meer van uw vakantie in Oostende!

Wat valt er te beleven in Oostende voor groepen

Oostende biedt tal van mogelijkheden voor groepen. Een wandeling door de stand met een gids, bezoek aan de Atlantikwall en het domein van prins Karel of een tentoonstelling in Muzee zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die Oostende biedt. Er valt altijd wel wat te beleven in de stad aan zee, bezoek zeker eens deze website van de toeristische dienst van Oostende voor meer ideeën.

Ook een bezoek aan ons wellness center van meer dan 500m² is zeker te overwegen. Wie laat zich al eens niet graag verwennen met een saunabeurt, bezoek aan de hammam of lekker genieten in de jacuzzi.

Dansvakantie in Oostende

Op zoek naar een ideale locatie voor uw dansvakantie? Met onze verschillende zalen kan u hiervoor bij ons terecht. Verschillende groepen komen jaarlijks naar hotel Royal Astrid als vaste uitvalbasis voor hun dansvakantie aan zee.

dansvakantie met groepen in oostende

Bridgevakantie aan zee

Als hotel Royal Astrid bieden wij een clublokaal aan 2 bridgeclubs uit Oostende. Hierdoor komen er bijna dagelijks meer dan 50 bridgers bij ons over de vloer. Bent u als bridgeclub of organisatie op zoek naar een hotel aan zee, wij bieden u dan graag de bridgezaal gratis aan in combinatie met uw verblijf.

Enkele referenties

Meer informatie of offerte voor uw groepsreis?

Wenst u graag meer informatie over een groepsverblijf in ons hotel?
Vul dan ons onderstaand contactformulier in en wij nemen snel terug contact met u op.

We informeren u meteen over de beschikbaarheid en de mogelijkheden voor uw groepsreis.
We stellen een prijsofferte op maat voor u op, zodat u een duidelijk idee krijgt over de prijs per persoon.

Natuurlijk bent u steeds welkom om een kijkje te komen nemen naar onze accommodatie,
na afspraak maken wij graag voldoende tijd voor u vrij.