Start de dag culinair met een uitgebreid ontbijtbuffet,
geniet van onze (h)eerlijke pension formules
of laat u verwennen met een buffet all in op zondag

Culinair genieten in een hotel in Oostende? Elke dag serveren wij u een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. Het hotel beschikt over een eigen keuken en onze chef stelt met veel zorg elke dag een menu samen om u te verwennen aan een eerlijke prijs. Wij hebben geen à la carte restaurant maar met onze lekkere pensionformules kunnen wij u zeker een heerlijke maaltijd serveren.

Voor onze seminaries kan onze chef u culinair verrassen op welke manier u maar wenst, alles is bespreekbaar. Een buffet, gastronomische maaltijd, of receptie met hapjes is bij ons geen enkel probleem.

Neem zeker ook eens een kijkje naar onze arrangementen. Met onze verschillende thema’s bieden wij u de mogelijkheid om te genieten van gastronomische visgerechten of zelfs een wildmenu aan zee. Kom je liever de feestdagen doorbrengen aan zee? Onze feestmenu’s zijn elk jaar een groot succes.

Plant u een daguitstap met een groep naar zee dan kan u bij ons ook terecht voor een snelle lunch. Wij bieden verschillende formules maar neem zeker eens contact met ons op, wij helpen u graag verder met de keuze van restaurant voor uw busreis.