Geniet van onze pensionformules,
een lekker menu aan een eerlijke prijs

Tijden en reserveren

Elke dag serveren wij u graag een heerlijk dagmenu aan een correcte prijs. Omdat wij met verse producten werken vragen wij om steeds vooraf te reserveren. Bij aankomst in het hotel zal het niet altijd meer mogelijk zijn om zonder reservatie nog deel te nemen aan onze pensionformules. Het hotel beschikt ook niet over een à la carte restaurant. In onze bar zijn wel nog kleine snacks beschikbaar zoals een dagsoep of croque monsier.

  • Het middagmaal vangt aan tussen 12u00 en 13u00 en bestaat uit een dagsoep, hoofdgerecht met saladebar en een nagerecht. Dranken zijn niet inbegrepen.

  • Het avondmaal vangt aan tussen 18u30 en 19u30 en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht met saladebar en een nagerecht. Dranken zijn niet inbegrepen.

Opgelet: hebt u speciale dieetwensen of allergieën, laat het ons zeker vooraf weten, in veel gevallen kunnen wij een alternatief voorzien. Tijdens de dienst zelf kunnen wij niet meer garanderen dat er nog aanpassing mogelijk zullen zijn.

Prijzen half pension 2017

Volwassenen

2100

Kinderen 4-12j

1050

Kinderen 0-3j

Prijzen vol pension 2017

Volwassenen

4200

Kinderen 4-12j

2100

Kinderen 0-3j

Enkele voorbeeldmenu’s van wat u zoal kan verwachten:

Wij voorzien geen keuzemenu, de voorgestelde gerechten geven u een beeld van wat onze chef zoal kan voorzien.

Voorgerechten

  • Quiche van het huis met zijn passend slaatje

  • Vleespastei met zijn garnituren

  • Fantasie van gerookte zalm

  • Salade met gerookte eendenborst

  • Garnaalkroketje met zijn garnituren

  • Oostends vissersbordje

  • Italiaanse ham met tomaat en mozarella

Hoofdgerechten

  • Fantasie van Noordzeevis op Oostendse wijze

  • Varkenshaasje met bloemkoolmousse, graantjesmosterd en amandelkroketjes

  • Gekonfijte varkenswangetjes op wijze van de chef

  • Filet van Noordzeevis met garnalensaus, tatjespap en gefruite prei

  • Steak met bearnaisesaus, frietjes en kruidig slaatje

  • Gegrilde kalkoenfilet met pasta en pizaïolasaus

  • Gebakken gevogelte borst met rode wijnsaus, marktgroentjes en kroketjes

Nagerechten

  • Ijscoupe met bosvruchten

  • Gebak van het huis

  • Mousse van passievrucht met Brugse kletskoppen

  • Crème brulée

  • Moulleux van chocolade

  • Warme appeltaart met vanille

  • Soepje van vers fruit met frambozensaus