Culinair genieten van een brunch, elke eerste zondag van de maand voor een vaste prijs, met ons buffet all in hebt u alvast goed gekozen.

Brunch op zondag

Elke eerste zondag van de maand, behalve in juli en augustus organiseren wij onze uitzonderlijke brunch. Een gevarieerd koud buffet met oesterbar, een hoofdgerecht aan tafel opgediend gevolgd door een dessertenbuffet met koffie of thee. Wijn, water en eventueel bier of frisdranken zijn inbegrepen tot aan de koffie.

  • Elke eerste zondag van de maand om 12u00 behalve in juli en augustus

  • Reserveren is noodzakelijk via 059/33.96.96

Opgelet: hebt u speciale dieetwensen of allergieën, laat het ons zeker vooraf weten, in veel gevallen kunnen wij een alternatief voorzien. Tijdens de dienst zelf kunnen wij niet meer garanderen dat er nog aanpassing mogelijk zullen zijn.

Prijzen Buffet 2018

Volwassenen

4750

Kind 8-12j

2400

Kind 4-7j

1200

Kind 0-3j

Glaasje op, blijf dan toch gewoon slapen!

Voor wie deelneemt aan onze brunch op zondag bieden wij een uitzonderlijk tarief voor uw overnachting van zondag op maandag.

Standaard kamer

5000

Superior kamer

6550

Executive kamer

7600

Wat kan u zoal verwachten op onze buffetten:

Wij voorzien steeds verse producten. Hieronder een overzicht van wat wij zoal voor u voorzien. Opgelet: soms kan het zijn dat bepaalde producten vervangen worden door een evenwaardig alternatief, dit volgens aanbod op de markt en keuze van onze chef.

Glaasje Cava

Voorgerechtenbuffet

Oesterbar (2pp), langoustines, scampi, gamba, assortiment gerookte vis, tomaat garnaal, inktvissalade, zure mosseltjes, ansjovis, assortiment sushi, carpaccio van rund, Italiaanse ham met zongedroogde tomaatjes en mozarella, koude vleeswaren,  vleespastei, salades, sauzen, brood en boter

Hoofdgerecht aan tafel geserveerd

Elke week afwisselend vis- en vleesgerecht

Wijn, waters en eventuele bieren en frisdranken zijn inbegrepen tot aan de koffie

Nagerechtenbuffet met koffie of thee

Assortiment van taarten en gebakjes,
chocolade mousse, vruchtenmousse, crème brullée, ijs, vers fruit
en een assortiment van kazen